Jobopslag: VI SØGER EN GRAFIKER

Stilling slået op:

09/08/2022
r

Ansøgningfrist:

HURTIGST MULIGT

Kontaktperson:

Marianne Krogh
69152223
job@ad-media.dk
|

AD MEDIA DANMARK er et mindre mediebureau i Aarhus, som servicerer alle brancher i Danmark med brochurer og film. I vores spæde start specialiserede vi os i annoncefinansiering, men i dag varetager vi alle slags opgaver.

Er du en dygtig, struktureret og initiativrig grafiker med talegaverne i orden?

Dine primære arbejdsopgaver er opsætning af annoncer, samt brochurelayout og lidt webdesign. Du arbejder med InDesign, Illustrator, Photoshop samt WordPress (Divi). Har du kendskab til SEO og google analytics er det et plus.

Vi forestiller os, at du har 2-5 års erfaring. Du er frisk, struktureret og klar på daglig kundekontakt. Du kan dit håndværk fra start til slut og du kan skifte stil, så du altid rammer afsender eller målgruppen. Det går stærkt, så du skal være hurtig på tasterne.

AD MEDIA er et ungt reklamebureau med base i Tilst, lige uden for Aarhus. Vores primære fokusområde er annoncefinansierede præsentations- og profileringsmateriale hvilket typisk er magasiner, brochurer og film.

Vi gør en dyd ud af at hjælpe kunden bedst muligt – også hvis det betyder at rykke lidt ved deres grundholdning. Dette resulterer ofte i gode relationer og flere opgaver ud over det bestilte.

Du bliver en del af en lille uformel 14-mands-familie med høje kompetencer og godt sammenhold. Den grafiske afdeling tæller i dag to personer og vi glæder os til din hjælp.

Tiltrædelse hurtigst muligt!

Ansøgning med portfolio sendes til Marianne Krogh pr. mail job@ad-media.dk

Ansøgninger modtages hurtigst muligt.