Jobopslag: Vi søger en mødebooker til nyetableret stilling

Stilling slået op:

30/05/2022
r

Ansøgningfrist:

25/07/2022

Kontaktperson:

Per Holmberg
69149434
job@ad-media.dk
|

AD MEDIA DANMARK er et mindre mediebureau i Aarhus, som servicerer alle brancher i Danmark med brochurer og film. I vores spæde start specialiserede vi os i annoncefinansiering, men i dag varetager vi alle slags opgaver.

Kundeporteføljen er meget alsidig, da det såvel er store virksomheder, foreninger, fagbevægelser men også den lille tømrermester, der har glæde af vores løsninger. Alle kunder behandles med stor indlevelse i deres verden, og jobbet handler meget om forretningsforståelse, som der løbende arbejdes på internt.

Om jobbet som mødebooker
Din hovedfunktion bliver mødebookning for vores kørende konsulenter, hvor telefonen er dit primære arbejdsredskab. Du vil stå med ansvaret for konsulenternes dagligdag, og det bliver dig, der skal hjælpe til med at sikre virksomhedens ordretilgang. Du bliver dermed ansvarlig for opfyldning af egen portefølje.
Din leder og dine nye kollegaer tager godt imod dig og sikrer, at du kommer godt i gang og løbende får sparring. Dine kolleger øser gerne ud af deres erfaringer, og der er stor villighed til at hjælpe hinanden.
Dit arbejde vil primært bestå i at kontakte udvalgte målgrupper for at afdække behovet for brochure- og filmmateriale, og efterfølgende at indgå en aftaler med virksomhederne.

Faglige kvalifikationer og personlige egenskaber:
· Du trives godt i en hverdag, hvor du har mange opkald
· Du er konkurrencemindet, og du elsker at konkurrere med dine kollegaer (det er helt fint, hvis du ikke bryder dig om at tabe – sådan har vi det også)
· Du trives fint med at ringe ud til mennesker, du ikke har talt med før

Du tilbydes:
· En stilling på fuld tid – i en attraktiv virksomhed med gode kolleger
· En leder der giver plads til forskelligheder og god mulighed for sparring
· Branchens mest attraktive løn og bonusordning

Arbejdspladsens beliggenhed: Tilst ved Aarhus.

Ansættelsestidspunkt: Snarest – men vi har tid til at vente på den rette kandidat.

Ansøgningsfrist:
Kandidater indkaldes løbende til interview, hvorfor du venligst bedes fremsende dit CV og evt. ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion. Indkomne ansøgninger vil løbende blive gennemgået, og annoncen vil blive slettet, når stillingen er besat.

Vil du vide mere?
Du er meget velkommen til at kontakte Per Holmberg på tlf. 69 14 94 34, såfremt du har konkrete spørgsmål til stillingen. Per er salgschef og nærmeste leder til stillingen.

Hvordan kommer du videre?
Send straks dit CV og evt. ansøgning til job@ad-media.dk