Jobopslag: Vi søger en skarp og selvstændig mødebooker

Stilling slået op:

12/05/2022
r

Ansøgningfrist:

01/06/2022

Kontaktperson:

Per Holmberg
69149434
job@ad-media.dk
|

AD MEDIA DANMARK er et mindre mediebureau i Aarhus, som servicerer alle brancher i Danmark med brochurer og film. I vores spæde start specialiserede vi os i annoncefinansiering, men i dag varetager vi alle slags opgaver.

AD MEDIA er vækstet kraftigt de seneste par år, hvilket bl.a. har resulteret i fire Gazelle-priser, en AAA kredit rating, samt mange nye og dygtige medarbejdere. Vi leder med lys og lygte efter endnu en dygtig mødebooker til vores team.

Projektkoordinator med flair for mødebookning
Din hovedfunktion bliver mødebookning for vores kørende konsulenter, hvor telefonen er dit primære arbejdsredskab. Du vil stå med ansvaret for konsulenternes dagligdag, og det bliver dig, der skal hjælpe til med at sikre virksomhedens ordretilgang. Du bliver dermed ansvarlig for opfyldning af egen portefølje.

Dit arbejde vil primært bestå i at kontakte udvalgte målgrupper for at afdække behovet for brochure- og filmmateriale, og efterfølgende at indgå en aftaler med virksomhederne.

Vi forventer at:
· Du har mod på at gribe knoglen, og ringe ud
· Du har drive og er resultatorienteret
· Du trives i en hverdag der er travl og konkurrencepræget, og hvor budgetter er et positivt salgsredskab der styrker dine salgstal

Vi tilbyder:
· Fast løn plus markedets absolut bedste provisionsordning uden loft, hvor targetløn er 27.000 – 35.000 om måneden
· Løbende coaching samt salgstræning
· En travl hverdag, hvor der også er plads og tid til at have det sjovt

Derudover tilbyder vi en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer der arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden med at nå de fælles salgsmål. Vi er alle en del af hinandens succes, hvilket blot giver os et endnu stærkere incitament for at gøre det godt i hverdagen.

Send din ansøgning til job@ad-media.dk – vi ansætter når vi har fundet den rette.

Har du uddybende spørgsmål til jobbet som mødebooker, er du velkommen til at kontakte Salgschef Per Holmberg på ph@ad-media.dk eller 69 14 94 34