DESIGN

Online visitkort / one-pager

Løsningen til dig, der ikke har brug for et regulært website, med et utal af undersider og funktioner man skal huske at vedligeholde og opdatere, men stadig ønsker at fremstå professionelle og være til stede digitalt.

En one-pager er en enkelt side, hvor man kan give den gas med designet – og på samme tid fremhæve det allervigtigste ved ens firma. Det kan eksempelvis være at man vil fremhæve sin historie, adresse, åbningstider, kontaktinformationer, eller noget helt andet – og vi hjælper gerne med at finde frem til, hvad der giver mest mening og værdi for dig.

Med denne løsning, behøver du heller ikke at betale flere dages arbejde for en tekstforfatter eller fotograf, fordi løsningen ikke afhænger af materiale i lige så høj grad – der er nemlig kun tale om en enkelt side.

Logoer & visuelle identiteter

Det er individuelt hvad ens behov er. For nogle virksomheder er et simpelt navnetræk nok, imens det for andre kan give mening at have en skarp og gennemtænkt visuel identitet. Er du i tvivl om hvorvidt det ville være gavnligt for dig, at gentænke dit visuelle udtryk, tager vi gerne en ærlig snak med dig om det.

Vi kan hjælpe dig med alt fra at rentegne dit eksisterende logo, så du har det i brugbare filtyper, til at udarbejde en visuel identitet der er unik og afspejler det i laver og jeres værdier.

Andet?

I vores kreative afdeling, har vi en bred vifte af kompetencer – så uanset om du går og drømmer om en fed dekoration til din bil eller udsmykning af din butik, så hjælper vi gerne.