I kan trygt overlade finansieringen til os

Jeres film eller brochure kan finansieres ved hjælp af et gennemtestet koncept, som vi har mere end 10 års erfaring med. Vi kontakter jeres netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som får mulighed for at støtte op om jeres projekt via annoncer. Ingen besvær. Ingen udgifter.

Sådan foregår finansieringen

Vi tager et indledende møde hvor vi hører jeres behov og ønsker, så vi bedst muligt kan afdække dette. I får nærmere information om processen herfra og hvad vi skal bruge fra jer, for at komme i mål med projektet.

Vores dygtige sælgere ringer rundt i jeres netværk for at høre, om de vil være med til at bakke op om jeres film eller brochure. Vælger de at takke ja, får de en annonce med i jeres produkt, så de også får eksponering.

Når finansieringen er på plads, holder vi sammen et produktionsmøde, hvor vi aftaler nærmere om, hvad produktet skal ende ud med.

Hvis vi skal lave en film for jer, tager I dialogen sammen med vores filmhold, som selvfølgelig både står for rådgivning og den nærmere planlægning. Vi er typisk interesseret i at høre om I har nogen specifikke ønsker eller locations hvor i f.eks. gerne vil have optaget med drone.

Hvis vi skal lave en brochure for jer, vil vores grafikere være torvholdere på projektet og vil i samarbejde med jer, aftale hvor og hvornår I skal snakke med vores journalist og fotograf. Vores grafikere sørger for at give jeres brochure et flot layout og vil også rådgive om bl.a. papir.

    

Vi leverer jeres film eller brochure, så den er lige til at lægge op jeres sociale medier. Har I brug for hjælp til at lægge den op på f.eks. YouTube eller Facebook, tilbyder vi også hjælp til dette.

Se vores film
Se vores brochurer
Kontakt os